Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик у Новомосковську

Ще в одному з дворів Новомосковська з’явився новий дитячий майданчик

Для діточок та їх батьків, які проживають у багатоповерхівках Новомосковська, що розташовані на перехресті вулиць Гетьманська, 25 та Українська, 10 відбулося справжнє свято – відкриття нового дитячого ігрового майданчика.

Саме ж відкриття дитячого майданчика, відбулось 18 липня, та зібрало численну кількість малечі з багатоповерхівок розташованих поруч. Дітлахи з великим захопленням почали грати на новому майданчику. Непідробна радість була помітна в очах кожного малюка, адже в їхньому дворі нарешті з'явилася своя зона для ігор.

Такий гарний подарунок дітям свого виборчого округу зробив діючий народний депутат України Вадим Нестеренко. Раніше у дворі вищезазначених багатоповерхівок діткам не було де проводити свій час та грати, саме тому жителі цього двору звернулись до нардепа, який із радістю відгукнувся на їх прохання. Вадиму Григоровичу вдалося залучити позабюджетні кошти на будівництво та встановлення сучасного дитячого майданчика, за що місцеві мешканці йому дуже вдячні.

Дійсно, дитячий майданчик– це не тільки радість для дітей, а й для батьків. Дитячий сміх тепер лунатиме тут до пізнього вечора. А дорослі матимуть можливість спостерігати за тим, як на свіжому повітрі бавляться та набираються сил їхні дітлахи.