Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивно-ігрові комплекси Черкаси

Жителі мікрорайону «Соснівський» втілили в життя давню ідею – побудували на території парку по вул. Золотоніській креативний спортивно-ігровий комплекс. Спочатку була ідея, потім – підтримка, натхнення та реалізація. Втілити проект вдалося завдяки активності самих жителів та народного депутата VIII скликання, кандидата в депутати по 197 округу Голуба Владислава Володимировича.

Минулого року на початку літа жителі мікрорайону на чолі з головою КСН «Соснівський» Анною Демченко зустрілися з нардепом від 197 виборчого округу Владиславом Володимировичем, обговорювали проблеми мікрорайону. Тоді ж висловили занепокоєння, що парк вже кілька років поспіль обростає новенькими домоволодіннями, дерева не насаджуються, пошкоджені – не вирубуються. Але також в мікрорайоні багато дітей, підлітків, а діти мають лише кілька гойдалок і пісочницю. Тому попросили у Владислава Володимировича допомоги у створенні спортивного майданчику.

А сьогодні на цьому ж місці, по вулиці Золотоніській, 4 виріс цілий спортивно-ігровий комплекс. За поданням Владислава Голуба на цю споруду Кабмін спрямував 440 тис. грн державної субвенції з фонду соціально-економічного розвитку. Кілька днів тому запросили свого депутата показати обновку.

«Тепер ми приходимо сюди з внуками гратися. У мене їх троє. Раніше на цій площадці було зовсім мало діток, а зараз – майже пів мікрорайону»,- розповідає жителька Катерина Борисова.

Обрали собі до смаку тренажери і восьмикласники Павло та Олександр. «Мені найбільше подобається тренажер для пресу»,- зізнається Олександр Кохан.

«Приємно, що тепер не лише дошкільнята та молодша школа граються на цьому майданчику, а й займаються спортом підлітки, приходять дорослі. Бо раніше моя 14-річна донька лише каталась на роликах тут з однолітками, а зараз є більше можливостей для дозвілля»,- стверджує жителька Соснівки Марина Мирона.
Обирали елементи майданчику і тренажери жителі разом, враховуючи побажання і смаки своїх дітей.

«Встановили один великий елемент дитячого майданчику та різноманітні тренажери. На них можуть займатися і дорослі, і діти, і підлітки. Коли замовляли, то ми були перші, хто замовив саме такі тренажери. Тобто до втілення проекту підійшли креативно», - каже голова КСН «Соснівський» Анна Демченко.

Сам же нардеп зауважує, що завжди підтримає креативних та активних жителів, які вміють дбати про розвиток свого мікрорайону та організовують дозвілля для своїх дітей.

Дитячі майданчики, ігровий майданчик, вуличні тренажери, спортивно-ігрові комплекси, дитячі гірки, гойдалки дитячі, каруселі, Черкаси, Черкаська область