Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики: гірки, пісочниці, тенісний стіл, будиночок для ігор

26.09.18. У Кропивницькому презентували реалізований проект громадського бюджету

У Кропивницькому по вулиці Жадова презентували дитячий майданчик, встановлений в рамках реалізація проектів громадського бюджету.
Попри дощову погоду на відкриття майданчику зібрались чимало дітей та їх батьків, бавили всіх присутніх аніматори - персонажі відомої казки “Аліса в країні чудес”.
Долучились до відкриття автор проекту – Наталія Довговоз та секретар міськради Андрій Табалов, який опікується цим округом.

- Хочу подякувати усім тим, хто голосував за цей проект, бо одна справа, коли люди просто хочуть, щоб у їхньому дворі було гарно, але зовсім інша, коли вони щось для цього роблять, - зазначив міський секретар.
На будівництво дитячого майданчику витратили близько 150 тисяч гривень. За ці кошти на прибудинковій території для дітей облаштували гірки, пісочницю, тенісний стіл, будиночок для ігор, бесідку та інше.
- В нашому ОСББ дуже багато маленьких дітей, і мами з дітьми часто гуляли тут, а окрім пісочниці нічого не було. Півтора роки тому, коли почула про громадський бюджет 2017. Вирішила запропонувати з місцевими жителями та запропонувати свій варіант. Що хотіла б бачити на майданчику я і мені запропонували свої варіанти. Я оформила все це в проект, - розповіла Наталія Довговоз.