Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивний майданчик|Черкаси

Спортивний майданчик|Черкаси

На території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №26 ім. І. Ф. Момота м. Черкаси відкрили новий спортивний майданчик, який облаштували в межах реалізації Громадського бюджету. Про це повідомляє "Вичерпно".

У минулому році за цей проект під час визначення переможців проголосувало 754 жителі. Для його реалізації було виділено 825 тисяч гривень.

"Цей спортивний майданчик відповідає європейським стандартам якості. Рік тому ми голосували за нього, не всі вірили, що у нас щось вийде, але от сьогодні ми відкриваємо цей майданчик для дітей, – сказала директор школи Галина Титаренко. – Нехай цей спортивний майданчик стане окрасою нашої школи та всього Південно-Західного району міста".

На відкриття дитячого майданчика завітали представники міської і обласної влади. З собою вони принесли спортивні м’ячі.

"У цьому році з’явилися футбольні поля у 28 і 32 школі, – зазначив секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький. – Спортивні майданчики з’являться і в інших школах. Тому Черкаси стануть не тільки "країною баскетболією", але й "країною футболією".

На тому, що цей майданчик з’явився саме завдяки зусиллям дітей і їхніх батьків, наголосив черкаський бізнесмен Араік Мкртчян. Також він побажав всім пишатися школою, яка носить таке героїчне ім’я – Ігоря Федоровича Момота.

Дитячі майданчики, спортивні майданчики, вуличні тренажери