Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик в Івано-Франківську

Дитячий майданчик в Івано-Франківську

В Івано-Франківську відкрили оновлений дитячий майданчик

В Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття дитячого майданчику, який був відреставрований в рамках реалізації проекту міського конкурсу проектів та програм.

Проект «Нове життя дитячому майданчику» став переможцем міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, що реалізовується Івано-Франківською міською радою вже четвертий рік поспіль. Відтак на реалізацію цього проекту міською радою було виділено 15 тис. грн.

В результаті втілення в життя проекту громадській організації «Мами Прикарпаття» спільно з небайдужими івано-франківцями за підтримки міської ради вдалось відремонтувати ігрові елементи, встановити нову пісочницю, а найголовніше - постелити нове покриття ігрової зони майданчику за екологічними стандартами.

«Ми зняли верхній шар ґрунту і зробили подушку зі щебеню. Під щебенем є дренаж, який веде до дренажної ями, – це щоби не було вологи і болота. Верхній шар, як і належить, утрамбували і поверху викладаємо сосновою корою, бо вона екологічна і м’яка, та дрібними камінцями. Ще ми встановили нову пісочницю, відремонтували поламані гойдалки, почистили і помалювали всі ігрові елементи. Встановили ще одну лавку та оновили стіну Палацу Потоцьких», – описала зроблене Мар’яна Вершиніна – голова ГО «Мами Прикарпаття».

Зрозуміло, що виключно фінансування з боку міської ради було б недостатнім для втілення цієї доброї справи, проте такий стимул з боку влади дає можливість громадським діячам активувати зусилля й інших членів громади задля спільної користі.