Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик|Ігрові майданчики|Вирівка|Сумська область

02.06.15. У селі Вирівка відкрито дитячий майданчик

2 червня 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь в урочистому відкритті дитячого майданчика у селі Вирівка, збудованого за ініціативи сільської ради і територіальної громади та за підтримки районної влади.

Анатолій Боярчук офіційно перерізав червону стрічку та привітав присутніх із відкриттям дитячого майданчику, висловив подяку усім, хто доклав зусиль до реалізації даного проекту.

Окремо керівник району подякував всім небайдужим батькам, які допомогли встановити та обладнати майданчик, а також відзначив, що районна влада буде і надалі всебічно підтримувати громадські ініціативи, які сприяють розвитку дітей у Конотопському районі.

Також в урочистостях взяла участь Вирівський сільський голова Ірина Точиленко, яка в свою чергу зазначила, - «Сьогодні радощів та веселощів у нашої дітвори стане вдвічі більше! Адже саме сьогодні завдяки нашим спільним зусиллям з’явився [/b]дитячий ігровий майданчик[/b], який буде сприяти активному дитячому відпочинку, даватиме можливість для занять спортом та приємному спілкуванню. Все це сприятиме зміцненню їхнього здоров’я, що так необхідно всім дітям!».

На завершення заходу усім дітлахам, які зібралися на відкриття майданчика, а також з нагоди Дня захисту дітей було вручено смачні подарунки.