Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі спортивні майданчики|Вінниця

Дитячі спортивні майданчики|Вінниця

22.04.15. У Вінниці облаштовують великий спортивний майданчик

У Вінниці триває облаштування сучасного спортивного майданчика у дворі по вулиці Фрунзе, 65, 71. Уже завершуються роботи із встановлення обладнання. Із початку травня вінничани зможуть займатися тут на тренажерах та турніках для street workout. А у дворі по вул.Стеценка,44 тривають роботи із встановлення мультикомплексу. Обидва об’єкти облаштовують за сприяння депутата міської ради Петра Бабія.

Майданчик на Фрунзе матиме дві зони. У одній з них буде чотири тренажери, в іншій – комплекс для street workout. Майданчик буде огороджений, матиме лавки та зовнішнє освітлення, – каже директор департаменту міського господарства Григорій Пурдик.- Також тривають роботи по влаштуванню мультикомплексу по вул. Стеценка,44. Такі майданчики користуються значною популярністю так як поєднують у собі дитячий ігровий та спортивно-тренажерний майданчики. Вони встановлюються у місті вже четвертий рік поспіль. Наразі в місті їх вже 23.

Уже більше десяти років у Вінниці практикується встановлення невеликих дитячих та спортивних майданчиків на прибудинкових територіях. З того часу таких майданчиків у місті з’явилось більше двох сотень. Торік у дворах висоток облаштовано вісім нових ігрових майданчиків, на цей рік заплановано встановити десять. Наразі це плани, їх остаточна кількість залежатиме від активності мешканців щодо дольової участі у їх будівництві та від стабільності цін на обладнання дитячих майданчиків.