Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивні майданчики Воркаут

Street workout, Воркаут — (укр. Вуличне тренування) — це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові.[1] Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі.

Основним заняттям на турніку є підтягування. Людина яка займається воркаутом називається не інакше як воркаутер, термін — турнікмен, який часто вживають у засобах масової інформації не зовсім правильний.

Вуличні майданчики для стріт воркаут можуть бути оснащені спортивними снарядами, такими як:

бруси ;

низькі бруси;

турнік ;

рукоход ;

Шведська стінка ;

лавка;

похила дошка;

низька перекладина

різноманітні комплекси . Комплекси можуть містити багато функцій, тому майданчики Воркаут купити можна різних розмірів і функціональності.

Купити спортивні майданчики стріт воркаут, обладнання для майданчиків Street workout в Києві, Харькові, Полтаві, Луцьку, Дніпрі, Запоріжжя, Кривий Ріг, Кропивницький, Кременчук, Люботин, Херсон, Одесса, Черкаси, Сміла та інших містах України [b]Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати заявку на нашу электронную почту almida@ukr.net .