Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик - як елемент фізичного розвитку дітей

Дитячі ігрові майданчики дітям дають можливість активно рухатися. Завдяки фізичній активності малеча розвиваються тілесно, менше хворіє, у неї відсутня проблема із зайвою вагою. Рухова активність впливає на фізіологічні функції всього організму. Активна дитина краще спить, частіше перебуває в хорошому настрої і володіє більшою працездатністю. Посилюється кровопостачання скелетних м'язів і внутрішніх органів, поліпшується обмін речовин, вдосконалюється нервова система. Один з кращих способів забезпечити дітям фізичне навантаження це - піти на дитячий майданчик, де вони зможуть бігати, стрибати, лазити і т.д.

Також, дитячий майданчик - прекрасне місце, де ваші діти можуть зустріти інших дітей. Всякий раз, коли вони грають, у них з'являється можливість взаємодіяти один з одним. На дитячому майданчику з'являється високий рівень взаємодії між дітьми, розвиваються їх соціальні навички.

Ігрові майданчики допомагають і у розвитку інтелекту. Устаткування для ігрових майданчиків ідеально підходить для групової координації і пізнавальних навичок. Діти багато дізнаються в процесі навчання в школі. І в той же час, безліч речей вони пізнають на вулиці. У міру того, як вони вивчають світ, вони набувають сенсорний досвід (досвід органів почуттів, як наприклад, бачать нові картинки, або хапаються за ручки скалолаза) і розвивають свої рухові навички. І найкращі можливості для цього знаходяться не вдома, або в школі, а на вулиці.

Купити Дитячі ігрові майданчики, це значить забезпечити краще життя своїм дітям, таке життя, в якій діти мають певний ступінь свободи, щоб насолоджуватися своїм дитинством і в той же час можливість навчатися, для того, щоб б вийти в світ повноцінними , здоровими і впевненими в собі особистостями.

Дитячі ігрові спортивні майданчики, ігрові комплекси, гімнастичні комплекси, гойдалки, каруселі, гірки, руко ходи, шведські стінки, вуличні тренажери можливо купити в Києві, Харкові, Дніпрі, Полтаві, Кременчуці,Черкасах, Запоріжжі, Луцьку, Житомирі,Миколаєві, Луцьку, Львові, Івано-Франківську, Мукачеві, Лубнах, Пирятині, Миргороді, Смілі, Кропивницьку, Світловодську, Кривому Розі, Херсоні, Одесі, Кам’янець-Подільську, Херсоні, Маріуполі.