Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики. Норми по установці дитячих майданчиків у дворі

Незалежно від того, встановлюєте ви дитячий майданчик в громадському дворі або біля свого будинку, необхідно дотримуватися певних нормованих правил. Норми і рекомендації потрібні для дотримання безпеки, щоб захистити дітей від ризику отримання травм.

Як підібрати місце для монтажу дитячих майданчиків?

В першу чергу підшукується правильне місце для монтажу конструкцій. В середньому ігрові зони займають від чотирьох квадратних метрів. Зверніть увагу, щоб по краях від кожної крайньої конструкції не було перешкод, дерев, кущів, гострих предметів, ям. Між собою елементи монтуються на відстані в кілька метрів, щоб діти могли вільно пробігати по майданчику без ризику отримання травм. Замовити якісні дитячі майданчики можна на сайті: http://almida.com.ua/tipov-proekti .

Якщо монтаж здійснюється на особистому подвір'ї або біля нього, то поверхня майданчика нічим заливати і крити не потрібно. Грунт, пісок і трава - природне покриття, яке пом'якшить падіння дітей. Якщо ж встановлюються спортивні тренажери і високі конструкції від двох метрів, то потрібно накрити підставу прогумованої поверхнею, покладеної на бетон. Це актуально для громадських зон та дитячих комплексів у дворах багатоповерхівок, шкіл і дитячих садків.

Які види обладнання для дитячих майданчиків можна купити?

Купити сьогодні можна наступні види ігрових конструкцій для дітей різного віку:

Гойдалки;

Лавочки, та каруселі;

Гірки та пружинні гойдалки;

Пісочниці;

Ігрові комплекси.

Купити дитячі майданчики, гірки, каруселі, гойдалки, качалки пружинні, пісочниці, ігрові комплекси для своєї родини і сусідів дозволить дітям правильно фізично розвиватися, завжди залишатися на очах у батьків і бути в безпеці.

Монтаж складних конструкцій проводиться постачальником, а окремі атракціони можуть встановлюватися самостійно.