Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики|Ігрові комплекси|Гойдалки|Купити|Полтава

Сучасний дитячий майданчик або ігровий спортивний комплекс - відмінне рішення купити його для дітей.

Компанія Альміда – виробник дитячого обладнання, пропонує дитячі майданчики, ігрові комплекси, гойдалки, каруселі, балансири, ігрові городки з якісних матеріалів, абсолютно безпечні, андивандальні.

Багатофункціональність дитячих майданчиків нашого виробництва, насиченість їх різними ігровими та спортивними елементами перетворить дозвілля Вашої дитини в казкову, захоплюючу і рухливу гру, направивши дитячу енергію на фізичний розвиток.

Поєднання високої якості, естетичного вигляду, різноманітності вибору і демократичної ціни робить ігрові комплекси найкращим подарунком дитині і очевидним вибором не тільки для люблячих і дбайливих батьків і педагогів, а й для успішних власників готелів, ресторанів і кафе.

До того ж, монтаж дитячих майданчиків простий і доступний будь-якому користувачеві, а наявність інструкції з наочними схемами перетворить збірку в спільне проведення часу і розвагу вихідного дня всієї родини! І, звичайно, фахівці нашої компанії завжди готові допомогти Вам і надати недорогу послугу монтажу в зручний для Вас час.