Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивний майданчик| Вуличні тренажери|Воркаут|Спортивні комплекси|Від виробника|Кременчук

Для функціональних занять на свіжому повітрі в Кременчуці відмінно підходять спеціальні спортивні комплекси, вуличні тренажери. Спортивні майданчики Кременчук можна встановити на дачі, у парку, у дворі будинку чи школи, на території бази відпочинку. На цілий комплекс, обладнання спортмайданчика ціна нижча, ніж покупка кожного тренажера окремо.

Наша компанія – український виробник обладнання для спортивних ігрових дитячих майданчиків. Тому, купити спортивний майданчик,вуличні тренажери, воркаут спортивні комплекси в Кременчуці у нас, значить отримати 100% гарантію якості, низькі ціни від виробника. Так як виробництво спортивних, дитячих майданчиків є основним нашим видом діяльності.

У спортивний майданчик може входите таке обладнання:

-бруси – класичні, різнорівневі, подвійні, потрійні або низькі для занять воркаутом;

- турніки – класичні, подвійні, потрійні, г-подібні, трикутні, різної висоти;

- шведські стінки для розтяжки або прокачування преса;

- рукоходы – класичні, змійка, довгі;

- лавки для преса, для прокачування м'язів живота;

- турнік з гімнастичними кільцями;

- воркаут комплекси,

- гімнастичні комплекси,

- тенісний стіл,

- лавки для відпочинку.

Зазвичай на таких спортмайданчиках, де є наші спортивні комплекси можна робити вправи з власною вагою: підтягування, скручування, віджимання, виходи на турніках та інші елементи. Такі тренування розвивають м'язи рук, плечей, спини і преса.

Тому якщо Ви сумніваєтесь якекупити обладнання для спортивного майданчика Кременчук чи який саме придбати спортивний комплекс, воркаут комплекси в Кремечуці по ціні виробника Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на спортивний майданчик , на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми Вам допоможемо у правильному виборі.