Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивні комплекси. Воркаут тренажери, Workout комплекси купити в Харкові

Останнім часом стрімко набирає популярність серед молоді спортивного вигляду спорту воркаут. Воркаут тренажери Харків - аматорський вид спорту або як його ще називають вулична гімнастика. Включає в себе виконання різних за ступенем складності вправ на вуличних спортивних тренажерах.

Спортивні комплекси Харків для воркаута встановлюють на дитячих спортивних майданчиках, прибудинкових територіях, або обладнують спеціально окремі спортивні площадки для воркаута. На майданчики встановлюють такі елементи як шведська стінка, турніки, рукоходи, поперечини табруси.

У літній період такі спортивні майданчики в Харкові завдяки своїй доступності не потребують додаткових вкладень замінюють тренажерні зали. Плошадкі призначені як для дітей так і для дорослих, почати займатися можна з нуля. Під час заняття на даних гімнастичних снарядах опрацьовуються всі групи м'язів тіла, крім того розвивається спритність, гнучкість, фантазія і уява придумуючи нові вправи і комбінації. Workout комплекси Харків - це прекрасне проведення часу з друзями на свіжому повітрі і підтримання себе у відмінній формі.

Спортивні комплекси для воркаута Харків користуються широкою популярністю серед молоді і не тільки. Це пояснюється їх доступністю, а також тим, що все більше людей в світі обирає здоровий спосіб життя. Заняття вуличним фітнесом вже давно стали звичним явищам в невеликих містах і мегаполісах. При будь-якої погоди на спортмайданчиках збираються всі ті, хто вважає за краще відпочивати з користю для здоров'я.

Воркаут комплекси включає в себе цілий ряд легкоатлетичних, гімнастичних і силових вправ. Всі вони спрямовані на підтримання гарної фізичної форми, зміцнення м'язового корсету, розвиток витривалості, стимуляції обміну речовин в організмі. До того ж, Workout комплекси - це ще й вигідна альтернатива відвідуванню тренажерних залів, що не вимагає додаткових матеріальних витрат.

Функціональні особливості обладнання для Workout

Для початку тренувань необхідні спеціальні майданчики для воркаута з різноманітними конструкціями, доступними для використання всім бажаючим у будь-який час року. Як правило, їх розміщують в громадських місцях: на території спортклубів, шкіл, дитячих таборів, готелів і приватних заміських резиденціях, парках, на пляжах. Купити комплекс для воркаута, Workout комплекси Харків - відмінна ідея для благоустрою міста, надання йому свого роду інфраструктурної "родзинки". На таких вуличних майданчиках зазвичай встановлюють:

• бруси;

• турніки;

• лави для преса;

• шведські стінки;

• стійки для метання;

• лабіринти;

• смуги перешкод.

Перед тим, як купити спортивні комплекси для воркаута в Харкові, варто врахувати кілька важливих параметрів: розміри, набір і конфігурацію споруд. Вони повинні обов'язково відповідати ступеню заселеності двору, його площі, кількості потенційних користувачів і рівню їх підготовки. Так, для невеликого заміського ділянки цілком достатньо буде купити турнік для воркаута - одинарний або подвійний, просту драбину з окремою поперечиною для підтягування, бруси. А ось у великій рекреаційній зоні в центрі житлового мікрорайону можна розмістити до десятка різноманітних модулів самих хитромудрих конфігурацій: класичних, каскадних, кільцевих, криволінійних.

Workout (воркаут) тренажери Харків дають можливість простими і різноманітними вправами значно збільшити силові показники і зміцнити серцево-судинну систему. Регулярні тренування на такому обладнанні - очевидний запорука здоров'я, молодості і краси!

Для того що б, Спортивні комплекси, Воркаут тренажери, Workout комплекси в Харкові виготовлені «Альміда» і здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для спортивних майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми Вам допоможемо у правильному виборі.