Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

ДИТЯЧІ ІГРОВІ КОМПЛЕКСИ КРОПИВНИЦЬКИЙ

Дитячі ігрові комплекси не даремно називають «дитячими містечками», адже для дитини це, дійсно, - маленький світ, наповнений захоплюючими пригодами і яскравими враженнями. Яскраві гірки і каруселі, гойдалки і гойдалки, як магніт притягують дітвору. Поки хлопчики й дівчатка зайняті іграми на майданчику, дорослі можуть бути спокійні, адже час тут проходить весело і з користю.

Дитячі Ігрові комплекси Кропивницький - це не тільки відмінна розвага, але і фізичний розвиток дитини. Тут можна тренувати координацію рухів, силу і спритність, подолати страх висоти, відчути впевненість у собі. А для батьків не менш важлива й інша впевненість - в тому, що на майданчику діти знаходяться в цілковитій безпеці. Такі гарантії можна отримати, замовляючи виготовлення і установку окремих ігрових елементів або цілого дитячого комплексу у професіоналів.

Компанія Альміда є виробник ігрових комплексів. Якісні матеріали, сучасні технології виробництва, прогресивне обладнання та багатий досвід виконання найскладніших замовлень - все це дозволило виробникові спеціалізованого товару вийти на лідируючі позиції в своєму сегменті.

Сьогодні в асортименті компанії «Альміда» десятки найменувань дитячого ігрового обладнання, що дозволяють забезпечити захоплюючий, активне дозвілля не лише для дітей, а й для дорослих, а також створити затишну, стильну обстановку як території приватних домоволодінь, так і дитячих установ або дворів багатоквартирних будинків. Досвідчені фахівці надають широкий спектр необхідних робіт - від проектування ігрових чи спортивних конструкцій до їх монтажу відповідно до чинних норм і правил та, звичайно ж, побажань замовників.

Будь який вдалий проект починається з ідеї, а тому в штаті компанії «Альміда» працюють висококваліфіковані дизайнери та інженери, які розробляють кожен проект з урахуванням вимог естетики, практичності і безпеки. Яскраві, цікаві за своїм оформленням і зручні ігрові дитячі комплекси, гірки, гойдалки на складі в Кропивницькому прикрасять територію заміського будинку, дачної ділянки, приватного саду і будь-якого дитячого закладу і стануть улюбленим місцем відпочинку і розваги дітей різного віку.

Купити яскраві, сучасні, безпечні дитячі ігрові комплекси Кропивницький Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.