Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Велопарковки Київ. Купити велопарковки в Києві

Останнім часом в Україні стала актуальною проблема паркінгу велосипедів. Адже виїжджаючи на роботу, в університет, на пікнік, люди не можуть бути впевнені в збереженні своїх «залізних коней». Велосипеди вже давно стали повноцінними учасниками транспортного руху в кожному населеному пункті, незалежно від його розмірів і розташування на карті.

У дворах багатоповерхових будинків парковка велосипедів в Києві без нагляду на короткий або тривалий час є проблематичною, так як зростає ризик крадіжки.

З огляду на масштаби проблеми, важливо дотримуватися принципів безпеки парковки (при її установці):

- велопарковка повинна добре проглядатися зсередини будівель, а також зовні;

- розташування парковки для велосипедів на задньому дворі, у сміттєвих баків, в стороні від основних потоків людей не допустимо, тому що створює зручні умови злодіям і вандалам;

- велопарковка повинна бути встановлена так близько до місця призначення, як це можливо;

- бажані хороше освітлення і навіси від дощу - паркувальний стенд повинен бути добре закріплений і протистояти механічним впливам ручного інструменту, таких як болторіз, труборіз, гайковий ключ і монтування;

- велопарковка не повинна загороджувати запасні виходи будівель у яких її встановили, перекривати каналізаційні люки, пандуси, сходи і підходи до них;

- слід уникати розміщення велопарковки поблизу віконних прорізів;

- не слід розміщувати велопарковку уздовж автодоріг ближче 800 мм від краю проїжджої частини;

- велопарковка не повинна загороджувати огляд на перехрестях і пішохідних переходах.

Що таке велопарковки?

Велопарковка Київ представляє собою одну або кілька стійок, об'єднаних на будь-якому загальних підставах або зібрані в правильний ряд і прикріплені до загальної настановної поверхні.

Виробництво велопарковок і як можко купити велопаровкі

Виробництво велопарковок Київ - це непроста справа, адже доводиться враховувати інтереси, переваги і побажання великої кількості людей. Хтось любить округлі і опуклі форми, комусь до душі строгі лінії і прямі кути, ну а деяким людям подобається все саме незвичайне і зовсім неважливо якої форми. Фахівці нашої компанії розробили і створили величезну кількість металевих велопарковок, найрізноманітніших форм і забарвлень.

Для того що б, купити вело парковки в Києві Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на велопарковки, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.