Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики|Ігрові комплекси|Ізмаїл

Ізмаїл (укр. Ізмаїл; з 1812 по 1856 - Тучков) - місто обласного значення в Одеській області України, адміністративний центр Ізмаїльського району (не входячи до складу району). У 1940-1954 роках Ізмаїл був адміністративним центром Ізмаїльської області.

Дитинство кожної дитини в Ізмаїлі, так чи інакше, пов'язане з дитячими майданчиками. Це просте розвага, яке приносить радість і змушує кожну дитину посміхнутися. До того ж в останні роки дитячі майданчики в Ізмаїлі ростуть як гриби в різних мікрорайонах міста.

Дитячі майданчики Ізмаїл - це не тільки місце для відпочинку вашої дитини, а й цілий світ знань, захоплюючих пригод. Сьогодні дитячі майданчики в Ізмаїлі роблять так, що б ваша дитина зміг фізично розвиватися. Кожен елемент обладнання дитячого майданчика, розрахований для того, що щоб кожна група м'язів вашої дитини розвивалася. Крім того, всі ті рухи, які ваша дитина робить на ігрових комплексах, сприяють і гарному обміну речовин. Також тренують в дитини витривалість, координацію рухів, а каруселі та гойдалки - вестибулярний апарат. Активні ігри на свіжому повітрі не тільки зміцнюють здоров'я але і сприяють інтелектуальному розвитку вашої дитини.

Купити дитячі майданчики в наявності, безпосередньо зі складу від виробника в Ізмаїлі - означає придбати якісну і надійну продукцію. Асортимент дитячих майданчиків широкий і можна підібрати все необхідне в лічені хвилини.

Для того що б, купити дитячі майданчики, ігрові комплекси в Ізмаїлі Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих спортивних ігрових майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.