Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитяче ігрове обладнання для дитячих майданчиків для різних вікових груп, Харків

Компанія Альміда вже більше 11 років займається виробництвом дитячого ігрового обладнання для дитячих майданчиків. У нашому каталозі Ви можете знайти:

-ігрові комплекси (в тому числі і для дітей з обмеженими фізичними можливостями),

- гірки,

- пісочниці (як з кришкою, так і без). Деякі моделі комплектуються лавками, що буде зручно як для мам, так і для самих малюків,

- гойдалки (одномісні та двомісні) - від класичних до тематичних (гойдалки замок, вежі і т.д.),

- качалки балансири і гойдалки на пружині на будь-який смак,

- каруселі.

Ми виробляємо дитяче ігрове обладнання для дитячих майданчиків в Харкові для різних вікових груп. У кожну вікову категорію включені ті ігрові елементи, які будуть цікаві конкретним дітлахам. Наприклад, для зовсім маленьких ми виробляємо ігрові елементи у вигляді машинок, літаків, щоб дитина пізнавав світ за допомогою такого обладнання. Для більш дорослих дітей у нас є колекція спортивно-гімнастичних елементів: рукоходи, турніки, футбольні ворота і тенісні столи для ігор. Так, Ваша дитина зможе проводити час на свіжому повітрі, займаючись спортивними вправи, корисними для здоров'я.

Також наша компанія виробляє вуличну меблі (лавки, лавки, столики), які ідеально підійдуть не тільки для дворових територій, а й для дитячих садків.

Купити Дитяче ігрове обладнання для дитячих майданчиків в Харкові у нашій компанії - значить придбати дійсно якісний продукт, зроблений в Україні, строго відповідно до технічних норм.