Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Вуличне спортивне обладнання. Купити вуличні тренажери від виробника

Вуличне спортивне обладнання користується досить великим попитом - адже вуличні тренажери вони найкраще рішення на сьогоднішній день для облаштування спортивних майданчиків. Вуличне спортивне обладнання призначене для фізичних занять на відкритому повітрі.

Наша компанія є виробник вуличного спортивного обладнання, вуличних тренажерів, дитячих спортивних майданчиків.

Наше сучасне вуличне спортивне обладнання, гімнастичні комплекси, тренажери та снаряди розроблені відповідно до норм безпеки і орієнтовані для масового використання всіма віковими категоріями, вони міцні та довговічні, що дозволяє використовувати спортивні снаряди практично без обмежень по вазі і навантаженні (понад 100 кг)

Купити вуличні тренажери від виробника за доступною ціною можна у нас на сайті.

Якщо ви віддаєте перевагу багатофункціональні рішення - ви можете замовити у нас цілий дитячий спортивний комплекс для вулиці (можлива розробка індивідуальних проектів), а для самих маленьких спортсменів ми пропонуємо дитячі гірки, дитячі ігрові лабіринти та багато іншого.

Для того що б, купити вуличне спортивне обладнання, купити вуличні тренажери від виробника в Києві, Харкові, Херсоні, в Дніпрі, в Запоріжжі, в Черкасах, в Сміла, в Полтаві, в Луцьку, в Лубнах, у Кременчуці, у Львові, в Івано-Франківську, в Сумах, в Кривому Розі, в Кропивницькому, в Лохвиці, в Хоролі, в Миколаєві, в Житомирі, в Кам'янському, в Броварах, в Чернігові, і в ін. містах України виготовлені «Альміда» і здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами будь-яким зручним для Вас способом, Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку обладнання для дитячих спортивних ігрових майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00