Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитяче ігрове обладнання, обладнання для дитячих майданчиків

Дитячі ігрові майданчики в Житомирі дерев'яні, металеві, пластикові - будь-які - потрібні дітям для всебічного розвитку, залучення до спорту, придбання комунікативних навичок. Неважливо, де знаходиться дитячий майданчик - у дворі Житомира багатоповерхового будинку, в парку Житомира або на дачі Житомирської області. Головне, щоб у дитини була можливість пострибати, побігати, повисіти на турніку, покататися з гірки, поспілкуватися з однолітками.

На жаль, не у всіх дворах Житомира обладнані дитячі майданчики, а сходити в парк або сквер можуть не всі батьки через відсутність часу. Відмінний варіант - ігрові майданчики на заміській ділянці Житомирської області. Якщо ви самі багато часу проводите на дачі, то у дитини з'явиться бажання їздити з вами, тому що йому там буде цікаво.

У дитячому віці, особливо ранньому, закладається база, яка потім благотворно позначиться на здоров'ї дитини. Сучасні діти ведуть сидячий спосіб життя. Дитячий ігровий майданчик Житомир, стане саме тим місцем, де дитина отримає необхідне навантаження, проведе активно час, подихає свіжим повітрям.

Чому багато дітей ведуть сидячий спосіб життя, вибираючи приставку, комп'ютер, телевізор? У дворі зайнятися нічим, якщо він не обладнаний належним чином.

Сучасні дитячі ігрові майданчики в Житомирі з дерева або металу - це не просто пісочниця з гіркою. Ігрові комплекси в Житомирі містять різні елементи, як ігрові , так і спортивні. Лазити по всіляких модулів, спускатися з гірок, займатися на шведській сходах або турніку - такі заняття дозволять дитині зміцнювати всі групи м'язів, рости спритними, фізично розвиненим.

Заняття на дитячих майданчиках благотворно впливає і на психіку дітей - вони дають вихід їх кипучої енергії.

Кожна дитячий ігровий майданчик Житомир має різне обладнання, це:

дитячі гірки;

ліани;

шведські стінки;

дитячі гойдалки;

турніки,

пісочниці.

Для того що б Купити Дитячий майданчик в Житомирі Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих спортивних ігрових майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17 -00.