Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики, ігрове обладнання для дитячих майданчиків

Дитячі майданчики - це не тільки місце для відпочинку вашої дитини, а й цілий світ знань, захоплюючих пригод. Сьогодні дитячі майданчики роблять так, що б ваша дитина зміг фізично розвиватися.

Наша компанія Альміда виробляє як дитячі майданчики для молодшого возвраста, так і обладнання для дитячих майданчиків для дітей старшого віку. У кожну вікову категорію включені ті ігрові елементи, які будуть цікаві конкретним дітлахам. Наприклад, для зовсім маленьких ми виробляємо ігрові елементи у вигляді машинок, літаків, щоб дитина пізнавав світ за допомогою такого обладнання. Для більш дорослих дітей у нас є колекція спортивно-гімнастичних елементів, - рукоходи, турніки, ворота та столи для ігор. Так, Ваша дитина зможе проводити час на свіжому повітрі, займаючись спортивними вправи, корисними для здоров'я.

Наша компанія займається виробництвом обладнання для дитячих майданчиків. У нашому каталозі Ви можете знайти:

- ігрові комплекси (в тому числі і для дітей з обмеженими фізичними можливостями)

- гірки (і скати для гірок) прямі, спіральні і абсолютно оригінальні (гірка - винищувач, гірка годинник і т.д.)

- пісочниці (як з кришкою, так і без). Деякі моделі комплектуються лавками, що буде зручно як для мам, так і для самих малюків

- гойдалки (одномісні та двомісні) - від класичних до тематичних (гойдалки замок, вежі і т.д.)

- качалки балансири і гойдалки на пружині - близько 10 різновидів, на будь-який смак

- каруселі (від класичних моделей до абсолютно оригінальних)

Також наша компанія виробляє вуличні меблі ( лавки, столики), які ідеально підійдуть не тільки для дворових територій, а й для дитячих садків.

Купити дитячі майданчики недорого у нашій компанії - значить купити Дитяче ігрове обладнання дійсно якісне, зроблене в Україні, строго відповідно до технічних умов, усіх стандартів.

Наше Дитяче ігрове обладнання, обладнання для дитячих майданчиків притягують до себе максимум друзів, які можуть одночасно спускатися з гірки, змагаючись хто швидше і прикольний спуститися, а потім змагаються хто швидше підніметься на вежу комплексу. Наявність на комплексі безлічі різних підйомів і спусків надають дитячій грі спортивність. В ході гри у дітей виховується спритність, гнучкість, сила і витривалість.

Для того що б, Дитячі майданчики купити недорого, купити Дитяче ігрове обладнання, купити обладнання для дитячих майданчиків в Києві, Борисполі, Біла Церква, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Гостомель, Фастів, Ірпінь, Обухів; Дніпро , Дніпродзержинськ, Кам'янське, Інгулець, Кривий Ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Тернівка, Харків , Чугуїв, Лозова, Ізюм, Красноград, Вовчанськ, Маріуполь, Сніжне, Шахтарськ, Джанкой, Чернігів, Житомир , Бердичів, Коростень , Новоград-Волинський, Суми , Шостка, Тростянець, Конотоп, Ромни, Рівне, Луцьк , Ковель, Нововолинськ, Львів , Стрий, Дрогобич, Трускавець, Червоноград, Самбір;Тернопіль , Збараж, Кременець, Теребовля, Чортків, Хмельницький , Кам'янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ , Калуш, Коломия, Ужгород , Мукачево, Хуст, Виноградів, Берегове; Черкаси , Золотоноша, Сміла, Умань, Кіровоград, Кропивницький , Олександрія, Світловодськ, Миколаїв, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Роздільна, Південне, Херсон , Берислав, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Цюрупинськ, Запоріжжя , Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Орєхов, Пологи, Токмак, Полтава, Кременчук, Комсомольськ, Лубни, Миргород, Решетилівка, Хорол, Луганськ , Алчевськ, Антрацит, Георгіївка, Краснодон, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Сєвєродонецьк, Стаханов, а також інші міста та селища виготовлені Компанією Альміда і здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами будь-яким зручним для Вас способом Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих спортивних майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.