Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики|Гойдалки|Горки|Каруселі|Ігрові комплекси|Жовті Води

Жовті Води - місто, Жовтоводський міська рада, Дніпропетровська область, Україна.

Нові дитячі майданчики з'являються у дворах Жовтих Вод в рамках програми з благоустрою прибудинкових територій. Сучасні дитячі майданчики Жовті Води змінили практично до невпізнання. У багатьох дворах, дитячих садках міста Жовті Води встановлені яскраві сучасні дитячі майданчики, спортивно-ігрові комплекси, як для зовсім маленьких жителів міста, так і для школярів.

Дитячі майданчики в Жовтих Водах, на яких є гойдалки, каруселі та гірки доставляють дітям величезну радість.

Компанія «Альміда» володіє широким асортиментом дитячого ігрового обладнання для майданчиків. Ви можете вибрати і купити ігрові комплекси, гірки, гойдалки, пісочниці, гойдалки-балансири, каруселі, які розроблені з урахуванням всіх вимог безпеки, якісно і надійно, і які, поза сумнівом, приведе в захват кожну дитину.

Пропонуємо дитячі майданчики Жовті Води високої якості за цінами виробника .

Жовті Води - Дитячі майданчики купити можна будь-якого розміру, комплектації і забарвлення.

Для того що б, купити дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитяче містечко, гойдалки, гойдалка-балансир, гойдалка на пружині, дитячі гірки, спортивні майданчики в Жовтих Водах виготовлені «Альміда» і здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.

Дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитяче містечко, гойдалки, гойдалка-балансир, гойдалка на пружині, дитячі гірки, спортивні майданчики, вуличні тренажери, спортивні комплекси, Жовті Води