Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Виробництво дитячих майданчиків, спортивних майданчиків

Компанія Альміда - виробник дитячих майданчиків, спортивних майданчиків. У нас ви можете замовити безпечні вуличні ігрові майданчики за прийнятними цінами. Ми здійснюємо доставку своєї продукції по всій Україні. Наші кваліфіковані фахівці спроектують, виготовлять і проведуть установку конструкцій.

Різноманітні ігрові елементи, що входять до складу дитячого вуличного ігрового майданчика, такі як: будиночки, гойдалки, гірки, пружинки, лавки, ігрові комплекси з спортивними елементами, пісочниці, балансири, каруселі, все це обладнання, створює не тільки гарний настрій дітям, а й мотивує їх на заняття спортом і активний спосіб життя, надає комфорт дворовим територіям, дитячим садам, паркам і територіям для відпочинку населення.

Використання вітчизняних матеріалів на виробництві робить ціну на дитячі майданчики, ігрові комплекси наші, доступною і не відбивається на їхній якості.

Виробництво дитячих майданчиків здійснюється фахівцями-професіоналами на високоякісних машинах, тому, будь-яке, ігрове дитяче містечко абсолютно безпечний для гри на ньому. Кожну з частин майстра додатково оглядають і перевіряють на зовнішній вигляд, щоб все виглядало акуратно і красиво.

Готовий виріб обов'язково фарбують в яскраві і стійкі кольори, які довго не тьмяніють і не вигоряють на сонці. На поверхню також наносять малюнки та візерунки, щоб все виглядало нарядно і святковіше.

Ми виробляємо дитячі спортивні майданчики високої якості, що відповідають стандартам ГОСТ. Тому купити у нас [/b] дитячий майданчик[/b], значить отримати гарантію якості на обладнання від виробника.

Купити дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитячі містечка, гірки, обладнання для дитячих, спортивних майданчиків від виробника в Києві, Борисполі, Біла Церква, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Гостомель, Фастів, Ірпінь, Обухів; Дніпро, Дніпродзержинськ, Кам'янське, Інгулець, Кривий Ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Тернівка, Харків, Чугуїв, Лозова, Ізюм, Красноград, Вовчанськ, Маріуполь, Сніжне, Шахтарськ, Джанкой, Чернігів, Житомир, Бердичів, Коростень , Новоград-Волинський, Суми, Шостка, Тростянець, Конотоп, Ромни, Рівне, Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Львів, Стрий, Дрогобич, Трускавець, Червоноград, Самбір; Тернопіль, Збараж, Кременець, Теребовля, Чортків, Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Ужгород, Мукачево, Хуст, Виноградів, Берегове; Черкаси, Золотоноша, Сміла, Умань, Кіровоград, Кропивницький, Олександрія, Світловодськ, Миколаїв, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Роздільна, Південне, Херсон, Берислав, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Цюрупинськ, Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Орєхов, Пологи, Токмак, Полтава, Кременчук, Комсомольськ, Горішні Плавні, Лубни, Миргород, Решетилівка, Хорол, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Георгіївка, Краснодон, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Сєвєродонецьк, Стаханов, а також інші міста та селища [/ b] виготовлені Компанією Альміда і здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами будь-яким зручним для Вас способом Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на спортивний майданчик , на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.