Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Устаткування для WorkOut, спортивного майданчика

Найчастіше, тренування WorkOut проходять на вулиці, наприклад, на турніку і брусах. Бонусом таких занять є свіже повітря, що сприяє наповненню крові киснем. Але зростаючий інтерес до нового напрямку привів до того, що все більше число фітнес-клубів додають в розклад заняття Воркаут і створюють спеціально обладнані зони.

Традиційне обладнання для WorkOut майданчика включає в себе рукоходи, бруси, турніки, шведську стінку, лави для преса, а також поперечини різної висоти. Обладнання для WorkOut що поставляється компанією Альміда є збірно-розбірною конструкцію з металевих стійок, об'єднаних в єдиний комплекс системою турніків і сполучних платформ. Сполучні платформи, в яких передбачені отвори для їх перенесення, служать опорою для металевих стійок.

Обладнання для WorkOut майданчики, яке передбачається встановити на вулиці, вимагає особливої уваги, так як піддається погодним впливам. Тому металева конструкція проходить кілька етапів обробки. Спочатку готові деталі поміщають в спеціалізовану камеру, де відбувається дробеструйная обробка за допомогою впливу дробу на метал, що подається повітряним потоком на великій швидкості. Цей процес необхідний в першу чергу для очищення поверхні металу від забруднень, а також для підвищення зчіпних властивостей між наноситься покриттям і металом. Після проведення дробеструйной обробки на деталі методом електростатичного напилення наноситься цінксодержащіх грунт. Далі виріб з нанесеним грунтом переміщається в камеру полімеризації, де при температурі 180-200 ° C утворюється необхідне нам антикорозійне покриття. Після того, як деталі охолонуть,

Для того що б, купити обладнання для WorkOut майданчика в Києві, Борисполі, Біла Церква, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Гостомель, Фастів, Ірпінь, Обухів; Дніпро, Дніпродзержинськ, Кам'янське, Інгулець, Кривий Ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Тернівка, Харків, Чугуїв, Лозова, Ізюм, Красноград, Вовчанськ, Маріуполь, Сніжне, Шахтарськ, Джанкой, Чернігів, Житомир, Бердичів, Коростень , Новоград-Волинський, Суми, Шостка, Тростянець, Конотоп, Ромни, Рівне, Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Львів, Стрий, Дрогобич, Трускавець, Червоноград, Самбір; Тернопіль, Збараж, Кременець, Теребовля, Чортків, Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Ужгород, Мукачево, Хуст, Виноградів, Берегове; Черкаси, Золотоноша, Сміла, Умань, Кіровоград, Кропивницький, Олександрія, Світловодськ, Миколаїв, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Роздільна, Південне, Херсон, Берислав, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Цюрупинськ, Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Орєхов, Пологи, Токмак, Полтава, Кременчук, Комсомольськ, Горішні Плавні, Лубни, Миргород, Решетилівка, Хорол, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Георгіївка, Краснодон, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Сєвєродонецьк, Стаханов, а також інші міста та селища [/ b] виготовлені Компанією Альміда і здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами будь-яким зручним для Вас способом Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на спортивний майданчик , на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.