Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики Полтава. Ігрові комплекси, гойдалки, вуличні тренажери

На жаль, не в кожному дворі в Полтаві є хороший дитячий майданчик , а де стоять гірки і каруселі в парку, то до них треба довго йти.

Компанія Альміда пропонує вам підтримати інтерес своїх дітей до прогулянок на свіжому повітрі, подарувавши їм можливість весело і з користю для здоров'я проводити час на вулиці. Бо наявність ігрового майданчика не тільки урізноманітнює дозвілля дитини, але і принесе їй величезну радість, так як ігровий дитячий майданчик в Полтаві - це мрія кожної дитини.

Наша компанія - виробник обладнання для дитячих майданчиків Полтава. На нашому сайті almida.com.ua
з легкістю можна вибрати ігрове обладнання для дитячих майданчиків, з тим обладнанням, яке потрібно Вам, наприклад, дитячі гойдалки, дитячі гірки, ігрові комплекси, вуличні тренажери . Наші Дитячі майданчики проходить спеціальні випробування, щоб гарантувати дітям безпеку.

Дитячі майданчики Полтава комплектуються за бажанням замовника. У нас можливо купити дитячі майданчики різних цінових категорій і, відповідно, різних комплектацій.

Для того що б купити дитячі майданчики, вуличні тренажери в Полтаві Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на дитячі майданчики , на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.