Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі ігрові комплекси, каруселі, гірки, купити в Києві

Дитячий майданчик — територія, на якій розташовані елементи дитячого вуличного ігрового обладнання з метою організації змістовного дозвілля.

Дуже складно зайняти дитину-непосиду. Він звик бігати, стрибати і скакати. Якщо пасивні ігри не підходять вашому чаду і його пустотливий компанії, то наша пропозиція – саме те, що ви шукайте! Для активних малюків ми пропонуємо купити ігрові комплекси: шведські стінки; каруселі; гірки з гойдалками.

Дитячі ігрові комплекси - це не тільки розвага. Регулярні фізичні навантаження допоможуть дітям будь-якого віку уникнути виникнення хвороб опорно-рухової системи, попередять розвиток плоскостопості, допоможуть зміцнити вестибулярний апарат і прискорять розвиток хапальних рефлексів.

Купити Дитячі ігрові комплекси, каруселі, гірки в Києві можна не тільки для власного двору, але й для дитячого садка. Згадайте, як це весело грати в компанії друзів, та ще й в такій яскравій, цікавій обстановці. В садок, де є дитячий гровий комплекс, дітвора біжить із задоволенням! Продумана конструкція дитячих гойдалок і каруселей знизить ризик падіння і травматизму. Подаруйте своєму чаду яскраве, незабутнє дитинство!

Купити Дитячі ігрові комплекси, каруселі, гірки в Києві можна на нашому сайті звернувшись до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну скриньку almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.

Ми пропонуємо якісне ігрове обладнання для дитячих майданчиків за розумними цінами. Доставка можлива в усі регіони України: Київ, Бориспіль, Біла Церква, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Гостомель, Фастів, Ірпінь, Обухів; Дніпропетровськ, Дніпро, Дніпродзержинськ, Інгулець, Кривий Ріг, Кам’янське, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Тернівка, Харків, Чугуїв, Лозова, Ізюм, Красноград, Вовчанськ, Донецьк, Артемівськ, Горлівка, Дружківка, Єнакієве, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Макіївка, Маріуполь, Слов'янськ, Сніжне, Шахтарськ, , Чернігів, Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Суми, Шостка, Тростянець, Конотоп, Ромни, Рівне, Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Львів, Стрий, Дрогобич, Трускавець, Червоноград, Самбір; Тернопіль, Збараж, Кременець, Теребовля, Чортків; Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Ужгород, Мукачево, Хуст, Виноградів, Берегово; Черкаси, Золотоноша, Сміла, Умань, Кіровоград, Кропивницький, Олександрія, Світловодськ, Миколаїв, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Роздільна, Южне, Херсон, Берислав, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Цюрупинськ, Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Горіхів, Тиврів, Токмак, Полтава, Кременчук, Комсомольськ,Горішні Плавні, Лубни, Миргород, Решетилівка, Хорол, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Георгіївка, Краснодон, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Сєверодонецьк, Стаханов, а також інші міста і селища,