Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Купити Дитячі Ігрові Майданчики Кіровоградська область, Бобринець

Бо́бринець — місто в Україні, центр Бобринецької міської територіальної громади, центр Бобринецького району Кіровоградської області.

Дитя́чі ігрові́ майданчики Кіровоградська область — частина земельної ділянки обладнана пісочницями, тіньовими грибками, гойдалками, каруселями, ігровими комплексами, гірками тощо.

Дитячий майданчик Кіровоградська область, Бобринець — територія, на якій розташовані елементи дитячого вуличного ігрового обладнання з метою організації змістовного дозвілля.

Купити дитячі ігрові майданчики в Кіровоградська область, Бобринець - значить забезпечити дітям гармонійний фізичний, соціальний та емоційний розвиток.

Та яким же має бути майданчик для дітей? Головною вимогою, якій обов'язково він повинен відповідати, - це безпека. Дійсно, проміжки між перекладинами, висота самих елементів повинна розраховуватися через численні дослідження ще на етапі проектування. Важливим є і кут нахилу гірок. Найбільш поширеними матеріалами для майданчиків є метал. Металеві площадки широко поширені через свою міцність і тому їх застосовують для більш широких вікових категорій дітей. На металеві прути зручно чіпляти гойдалки, призначені для декількох дітей. Цікавим компонентом з металу може бути лабіринт. У ньому цікавіше грати в доганялки, ніж на відкритій місцевості. Крім того, сидячи на трубах (вони можуть бути різного діаметру), трохи притомленим дітям добре вести розмови. Особливою складовою металевих дитячих майданчиків є ліани. Це своєрідні сходи, для переміщення по яким варто проявляти ще більше спритності і нерідко витривалості. Чудовий привід для дітей позмагатися з однолітками. Підлітків та юнаків зацікавлять такі елементи як турніки і бруси. Вони ж добре підійдуть і для підвищення сили м'язів і дорослих. У цю групу входять і вуличні тренажери.

Дійсно, з огляду на вищезазначене, може бути спроектовано практично будь-який дитячий ігровий майданчик Кіровоградська область, Бобринець .

Купити обладнання для дитячого ігрового майданчика Кіровоградська область, Бобринець це значить створити дітям якісний і цікавий ігровий простір!

Купити дитячий ігровий майданчик Кіровоградська область, Бобринець виготовлений компанієй «Альміда» і здійснити професійний монтаж на вулиці і доставку дитячого ігрового обладнання, Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну скриньку almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.