Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Обладнання для дитячого майданчика

Обладнання для дитячого майданчика – це невичерпне джерело радості, захоплених вересків і веселого сміху.

Обладнання для дитячого майданчика сприяє фізичному розвитку дітей:

- тренує вестибулярний апарат;

- покращує м'язовий тонус;

- розвиває хапальні рефлекси;

- зміцнює м'язи преса і рук;

- формує правильну поставу;

- розвиває м'язи спини;

- вчить тримати рівновагу;

- сприяє розвитку уяви;

- розвиває комунікативні здібності;

- вчить працювати з формою і об’ємом (під час ігор в пісочниці).

Обладнання для дитячого майданчика - це гірки, каруселі, різні види гойдалок, пісочниці, дерев'яні машинки і паровозики. Для дітей обладнання дитячого ігрового майданчика - це в першу чергу розвага. На каруселях можна кружляти компанією, з гірок весело з'їжджати, гойдалки дарують відчуття польоту; машинки, паровозики, локомотиви, кораблі допомагають зробити ігри реальніше і цікавіше, а в пісочницях можна будувати замки, готувати «пасхи».

При виборі обладнання для дитячого майданчика, враховують, що переваги дітей різного віку відрізняються. Малюкам до 3 років буде цілком достатньо невеликої пісочниці і галявини з парасолькою і лавкою. В крайньому випадку, можна встановити маленьку гірку або надувний басейн. Дітям 3-7 років вже потрібна і гірка, і гойдалки, і всілякі лабіринти, сходи, містки та сітки для лазіння. А в ігрову зону школярів вже включають, наприклад, спортивне обладнання або складні ігрові комплекси з будиночком.

Купити обладнання для дитячого майданчика і здійснити професійний монтаж на вулиці і доставку дитячого ігрового обладнання в будь-яке місто України: Київ, Бориспіль, Біла Церква, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Гостомель, Фастів, Ірпінь, Обухів; Дніпропетровськ, Дніпро, Дніпродзержинськ, Інгулець, Кривий Ріг, Кам’янське, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Тернівка, Харків, Чугуїв, Лозова, Ізюм, Красноград, Вовчанськ, Донецьк, Артемівськ, Горлівка, Дружківка, Єнакієве, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Макіївка, Маріуполь, Слов'янськ, Сніжне, Шахтарськ, , Чернігів, Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Суми, Шостка, Тростянець, Конотоп, Ромни, Рівне, Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Львів, Стрий, Дрогобич, Трускавець, Червоноград, Самбір; Тернопіль, Збараж, Кременець, Теребовля, Чортків; Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Ужгород, Мукачево, Хуст, Виноградів, Берегово; Черкаси, Золотоноша, Сміла, Умань, Кіровоград, Кропивницький, Олександрія, Світловодськ, Миколаїв, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Роздільна, Южне, Херсон, Берислав, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Цюрупинськ, Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Горіхів, Тиврів, Токмак, Полтава, Кременчук, Комсомольськ,Горішні Плавні, Лубни, Миргород, Решетилівка, Хорол, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Георгіївка, Краснодон, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Сєверодонецьк, Стаханов, а також інші міста і селища, Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну скриньку almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.