Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі ігрові майданчики. Гірки, качелі, каруселі купити в Києві

Дитячі ігрові майданчики в Києві вирішують проблему знаходження дитини на свіжому повітрі. Саме проблему. По соціальним мережам навіть гуляє жарт про те, як змінилося ставлення підростаючого покоління до прогулянок. І дійсно, років 20 -30 тому для дітей найстрашнішим покаранням було позбавлення їх можливості побігати по двору з друзями. Для сьогоднішньої ж дітвори набагато страшніше перспектива залишитися без улюбленої комп\’ютерної гри і віртуального спілкування.

Зрозуміло, що таке здоров\’я проведення часу нікому не додає. Але як же переконати своє чадо відірватися від улюбленого гаджета і вийти на вулицю хоча б на дачі? Дуже просто: купити дитячий майданчик і ваша дитина з блідого, втомленого істоти з хворими від монітора очима перетвориться в життєрадісного рожевощокого непосиду. Хто ж відмовиться полазити по скеледрому, погойдатися на гойдалках, покататися з гори, повисіти на канаті, та ще й на власному, а не на шкільному! Тепер вам не доведеться віднімати у дитини його електронні іграшки і проганяти його на вулицю. Він сам з радістю буде проводити весь вільний час на свіжому повітрі, а це запорука гарного апетиту , спокійного сну і, як наслідок, міцного імунітету. Чи Не про це мріють всі батьки?

Проводячи час на дитячому ігрового майданчику[b] , дитина розвивається фізично , стає більш сильним і витривалим. Зауважте, чадо займається фізичними вправами добровільно і з задоволенням!

Під час ігор на [b] дитячому майданчику розвиваються творчі здібності дитину. Яким чином? Дуже просто. Дитячі ігрові майданчики для самих маленьких, як правило, оснащені пісочницями. Ось і фантазують малюки, що б їм таке зліпити з піску. Та й сам процес спорудження всіляких піщаних фігур — справжнє творчість. Заодно і моторика розвивається, а з нею і інтелект. Дітям постарше теж є де проявити свої творчі здібності. Піднімаючись скеледрому, пересуваючись по рукоходу, деручись вгору по канату, хлопчики малюють в уяві сюжети, повні пригод і небезпек, де вони, безсумнівно, долають всі труднощі і стають переможцями. Дівчатка ж фантазують, облаштовуючи свої будиночки, які є невід\’ємною частиною ігрового майданчика .

Купуючи своєму чаду Гірки, качелі, каруселі в Києві , ви вирішуєте і проблему спілкування . Ви не помічали, що сучасні діти з друзями, що живуть по сусідству, спілкуються в соціальних мережах? Навіть ера телефонного спілкування залишилася в минулому. Однак віртуальна балаканина не може стати повноцінною заміною веселих ігор, заразливого сміху, задушевних бесід. З появою ж у вашої дитини дитячого майданчика число маленьких гостей на вашому дачній ділянці збільшиться.