Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі і спортивні майданчики від виробника

Дитячі ігрові майданчики вже давно стали невід'ємною частиною життя як дітей, так і дорослих. Як правило всі найкращі спогади з дитинства припадають на час, проведений за іграми у дворі з друзям. А для більшості батьків, зокрема матусь, - це місце, де можна поспілкуватися, обмінятися досвідом, обговорити останні новинки дитячих магазинів.

Якщо Вам потрібні по-справжньому сучасні дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитячі городки, каруселі, гойдалки купити їх Ви зможете звернувшись до нас. Компанія "Альміда" виготовляє і встановлює обладнання для дитячих і спортивних майданчиків: гірки, гойдалки, каруселі, пісочниці, балансири, універсальні ігрові комплекси, гімнастичні комплекси, вуличні тренажери.

Пропонуємо безпечні і функціональні дитячі ігрові комплекси і дитячі майданчики від виробника найвищої якості та низькими цінами.

Наші дитячі майданчики виділяються яскравою кольоровою гаммою і продуманістю інженерних рішень. Дитячі ігрові комплекси відповідають сучасним будівельним нормам і розроблені з урахуванням європейських стандартів якості. Проектуємо і виготовляєм дитяче ігрове обладнання і спортивно-ігрові майданчики вже більше 11 років.

Ми пропонуємо зручні і красиві ігрові комплекси і дитячі майданчики, дитячі городки, містечка, дитячі пісочниці, купити які Ви можете у нас за прийнятними цінами.

Пропонуємо купити ігрові дитячі майданчики від завода-виробника, які можна встановити практично у будь-якому місці: у школах, дошкільних закладах, у будинках відпочинку, ігрових майданчиках і навіть у дворі власної дачі. Дитяче ігрове обладнання спеціально пристосоване для установки просто неба, не боїться ні дощів, ні снігу.

Для того що б, купити дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитячий майданчик, гойдалка, гойдалка-балансир, качалка на пружині, дитячі гірки, ігрові будиночки, спортивні майданчики від виробника в Україні та здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами Ви можете звернутися нашим менеджерам або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.

Дитячі ігрові містечка, дитячі вуличні майданчики, ігрові комплекси, гойдалки, гойдалка-балансир, качалка на пружині, дитячі гірки, спортивні майданчики, вуличні тренажери, спортивні комплекси, гімнастичні комплекси.