Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики|Ігрові комплекси|Гойдалки|Каруселі|Ірпінь|Київ

Дитинство – найбільш безтурботна та світла пора, яка у багатьох з нас асоціюється з веселими іграми у дворі на дитячих майданчиках. Наша компанія «Альміда» знає, як подарувати теплі спогади від ігор вашим дітям і правильно облаштувати дитячі майданчики та ігрові комплекси.

Кожна деталь каруселі, гірки, пісочниці або іншого ігрового елемента підбирається і розміщується згідно з вашим індивідуальним замовленням. При цьому ви можете бути впевнені, що кожна виготовлена у нас дитячий майданчик буде ексклюзивним і неповторним. Над оформленням працюють тільки професійні художники, які знають, як дати вашої дитячому майданчику яскравий і казковий вигляд. Від нього в захваті, як діти, їх батьки, так і звичайні перехожі. Кожен елемент дитячих майданчиків підбирається і розташовується згідно всім нормам безпеки, тому поки ваш малюк катається на гойдалці чи підвісних грає в поїзді з вагончиками, ви будете впевнені, що з ним нічого не трапиться.

Ігрові майданчики Ірпінь – це активний відпочинок для дітей, де діти граються, сміються, випромінюють радість, безтурботність. Найчастіше ігрові майданчики для дітей об'єднані в дитячі містечка.

Дитячі ігрові містечка Ірпінь від компанії «Альмида» укомплектовані пісочницею, розвиваючими атракціонами, гойдалками, турніками, ігровими будиночками і гірками, завдяки чому, відпочинок у малюків стає не тільки веселим, а ще корисним та пізнавальним. Висока якість дитячих ігрових майданчиків, ігрових містечок, комплексів максимальну зручність у використанні, міцність, різноманіття конструкторських рішень забезпечать можливість не тільки Вашим дітям грати і розважатися на дитячих ігрових майданчиках нашої компанії «Альмида», але і Вам, дорослим, займатись спортом і відпочивати в найбільш комфортних умовах і на свіжому повітрі.

Для того що б, купити дитячі майданчики, ігрові комплекси, дитячий майданчик, гойдалка, гойдалка-балансир, качалка на пружині, дитячі гірки, ігрові будиночки, спортивні майданчики в Ірпені виготовлені ТОВ «Альмида» і здійснити професійний монтаж на вулиці, і доставку за доступними цінами Ви можете звернутися нашим менеджерам або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну пошту almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.

Дитячі ігрові містечка, дитячі вуличні майданчики, ігрові комплекси, гойдалки, гойдалка-балансир, качалка на пружині, дитячі гірки, спортивні майданчики, вуличні тренажери, спортивні комплекси,Ірпінь, Київська область, Київ