Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики, дитячі ігрові комплекси від виробника, ціна на дитячі ігрові комплекси, купити дитячий ігровий комплекс

Компанія ТОВ «Альміда» є вітчизняним виробником з великим досвідом в галузі дитячих майданчиків. Дитячі ігрові майданчики, комплекси нашої компанії виготовлені з якісних матеріалів на високотехнологічному обладнанні. Вони відповідають європейським нормам безпеки. Також якість та безпека нашого обладнання підтверджується "Висновком державної санітарно-епідеміологічної експертизи", виданої міністерством охорони здоров'я України.

Дитячі ігрові комплекси від ТОВ «Альміда» подарують вам спокій, а дітям - комфорт та радість.

Дитячі ігрові комплекси включають всі види ігрових елементів: дитячі гірки, гойдалки, гойдалки підвісні, гойдалки на пружині, балансири, каруселі, ігрові центри, спортивні комплекси, спортивні майданчики, ігровий майданчик, спортивно-ігрові комплекси, вуличні тренажери, пісочниці, гойдалки, пісочниці та ігрові будиночки, пісочний двір, спортивно-ігрове обладнання, паркове обладнання.

Усі дитячі конструкції вкриті полімерним покриттям, яке є цілком безпечним для здоров'я. Кожна частина в них розроблена з урахуванням вікових особливостей дитини та є головною зручністю ігрових комплексів для дітей.

Компанія ТОВ «Альміда» може виготовити, доставити і встановити:

Дитячі майданчики підходящих Вам розмірів і з урахуванням вашої території.

Спортивні майданчики необхідного Вам призначення.

Ігрові дитячі комплекси необхідної Вам комплектації.

Покриття для дитячих майданчиків різних забарвлень і малюнків за Вашим бажанням.

Покриття для спортивних майданчиків як універсальне, так і з урахуванням певного виду спорту.

Вуличні тренажери для розвитку всіх груп м'язів.

Ігрові вуличні комплекси для дітей різного віку.

Якщо ви прийняли рішення купити дитячий ігровий комплекс, то краще всього шукати дитячі ігрові комплекси від виробника ТОВ «Альміда». На нашому сайті Вас приємно здивує ціна на дитячі ігрові комплекси, ви будете впевнені в якості купленої продукції, і такий дитячий ігровий комплекс буде на гарантії.