Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики в Києві

Висока якість нашої продукції досягається завдяки тому, що дитячі майданчики ТОВ“Альміда” відповідає таким вимогам:

По-перше — це безпека. Конструкції виготовлені з якісного матеріалу та фанери. У елементах майданчика відсутні гострі кути для запобігання травматизму. Наявні шви та поверхні відшліфовані дуже ретельно. Наше обладнання надійне, довговічне, практичне у використанні.

По-друге — це функціональність конструкції. Гратися на них цікаво як малюкам, так і школярам. Передбачливо встановлюємо елементи для складання слів та вправ з числами, які позитивно впливають на розвиток дитини.

По третє — наші конструкції яскраві своїм розмаїттям та кольорами. Ми використовуємо найкраще покриття та кольори передбачені саме для дитячих майданчиків.

Продукція

Матеріали, що використовуються, неодмінно проходять сертифікацію та являються абсолютно безпечними для здоров’я дітлахів. Вся продукція підприємства отримує сертифікат , який підтверджує її якість та безпечність. Ви завжди можете обрати ту модель, яка надасть неповторного вигляду та завершеність ландшафту, стане яскравим доповненням житлового комплексу, торгово-розважального центру або котеджу. Абсолютно індивідуальним залишається виготовлення та підбір елементів майданчика, варіанти їхнього розміщення та кольорова гамма. Ви визначаєте якими будуть Ваші дитячі майданчики, комбінуючи елементи в єдине гармонійне ціле.

При купівлі спортивно-іграшкового обладнання від ТОВ“Альміда” Ви обираєте надійність та безпеку. Наша продукція високої якості , а гарантійний лист складає 24 місяця з моменту продажу. В залежності від об’єму замовлення термін доставки складає від 1 до 14 робочих днів.

Для малюка важлива активність , моторика, адже це в першу чергу гармонічний розвиток усіх відділів головного мозку, пізнання оточуючого середовища та своїх можливостей. Саме так дитина починає пізнавати себе та однолітків, застосовуючи отримані навики спілкування для чого сприяють дитячі майданчики. Багато батьків турбуються через те, що їхнє чадо може травмуватися, але багатолітній досвіт показує, що найменше травм діткам приносять дитячі майданчики.