Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Ігрові дитячі майданчики від виробника

Дитячий майданчик - місце, призначене для гри дітей, переважно дошкільного чи молодшого шкільного віку.

Компанія «Альміда» виробляє і продає ігрове обладнання для дитячих майданчиків: дитячі ігрові комплекси, пісочниці, гойдалки, дитячі будиночки,каруселі, гімнастичні комплекси, дитячі гірки, спортивні майданчики та інше обладнання. Наші фахівці грамотно спроектують і створять дитяче містечко з будиночками і машинками, спортивний комплекс для вулиці і багато що інше. У своїй роботі ми обов'язково враховуємо індивідуальні побажання наших клієнтів.

Ігрові комплекси і майданчики, включаючі усі види ігрових і розвиваючих елементів, наприклад, гойдалки, дитячі будиночки або ціле дитяче містечко, розроблені спеціально для успішного фізичного і інтелектуального вдосконалення дитини. Професійно зроблене ігрове устаткування дозволить вашим дітям відчувати себе комфортно і безпечно. При розробці проекту ігрових комплексів ми уважно підходимо до вікового бар'єру дітей.

Спортивні майданчики та ігрові дитячі майданчики від виробника, а саме компанії «Альміда», – красиві, яскраві, зручні, привертають увагу діточок. Дуже важливо, що при виготовленні ми використовуємо передові технології, все виготовлено з високоякісної, екологічно чистої сировини. Дитячі ігрові майданчики ціна вас приємно здивує. Дитячий майданчик купити не буде проблемою. А час, проведений на нашому обладнанні, подарує масу приємних емоцій і вражень, буде сприяти розвитку дитини.

Купити ігровий дитячий майданчик від виробника, дитячі ігрові комплекси, каруселі, дитячі гойдалки,гірки, пісочниці виготовлені компанією «Альміда» і здійснити професійний монтаж на вулиці і доставку дитячого ігрового обладнная в будь-яке місто України: Київ, Бориспіль, Біла Церква, Боярка, Бровари, Буча, Васильків, Вишгород, Гостомель, Фастів, Ірпінь, Обухів; Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Інгулець, Кривий Ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Тернівка, Харків, Чугуїв, Лозова, Ізюм, Красноград, Вовчанськ, Донецьк, Артемівськ, Горлівка, Дружківка, Єнакієве, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Макіївка, Маріуполь, Слов'янськ, Сніжне, Шахтарськ, Сімферополь, Севастополь, Ялта, Алушта, Євпаторія, Феодосія, Керч, Красноперекопськ, Джанкой, Чернігів, Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Суми, Шостка, Тростянець, Конотоп, Ромни, Рівне, Луцьк, Ковель, Нововолинськ, Львів, Стрий, Дрогобич, Трускавець, Червоноград, Самбір; Тернопіль, Збараж, Кременець, Теребовля, Чортків; Хмельницький, Кам'янець-Подільський, Старокостянтинів, Шепетівка, Вінниця, Чернівці, Івано-Франківськ, Калуш, Коломия, Ужгород, Мукачево, Хуст, Виноградів, Берегово; Черкаси, Золотоноша, Сміла, Умань, Кіровоград, Олександрія, Світловодськ, Миколаїв, Южноукраїнськ, Вознесенськ, Первомайськ, Одеса, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Роздільна, Южне, Херсон, Берислав, Гола Пристань, Каховка, Нова Каховка, Скадовськ, Цюрупинськ, Запоріжжя, Мелітополь, Бердянськ, Василівка, Горіхів, Тиврів, Токмак, Полтава, Кременчук, Комсомольськ, Лубни, Миргород, Решетилівка, Хорол, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Георгіївка, Краснодон, Красний Луч, Лисичанськ, Первомайськ, Ровеньки, Рубіжне, Свердловськ, Сєверодонецьк, Стаханов, а також інші міста і селища, Ви можете звернутися до наших менеджерів або написати нам заявку на обладнання для дитячих ігрових майданчиків, на нашу електронну скриньку almida@ukr.net і ми з задоволенням відповімо в робочі дні з 9-00 до 17-00.