Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Вуличні тренажери Ковель

13.04.2021р. Спортивний майданчик облаштували у Люблинці

У селищі Люблинець Ковельського району з’явився новий спортивний майданчик із вуличними тренажерами.

У громаді зазначають, що відкриття майданчика — це результат вдалої співпраці місцевої влади та членів громадської організації «Теріус».

Ідея створення такого майданчика вже давно була на слуху. Адже, наше селище демографічно молоде. Досить добре розвинута інфраструктура: є школа, дитячий садок, амбулаторія, спортивна школа, школа мистецтв. Проте, не було спеціально облаштованого місця загального користування для активного проведення дозвілля мешканцями селища», – пояснює спеціалістка з проєктно-інвестиційної діяльності Люблинецької селищної ради Ольга Гандзюк.

Пройшовши відбір, літом 2020 року проєкт «Жити активно – це здорово та стильно» отримав підтримку. І вже восени 2020 року на території Люблинецької дитячо-юнацької спортивної школи відкрили новий яскравий вуличний спортивний майданчик з тренажерами.

Це не просто спортивний майданчик, а відкрита зона для проведення дозвілля мешканцями селища. Поряд розташований дитячий майданчик, тому реалізація проєкту була дуже важливою. Адже, цілі родини зможуть із задоволенням та в користь своєму здоров'ю проводити вільний час.