Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий ігровий майданчик Хмельницький

19 вересня, в обласному центрі презентували новий інклюзивний дитячий майданчик. З'явився він на вулиці Зарічанській 10\3, біля «Соціального центру святого Миколая Чудотворця для дітей та молоді з особливими потребами» благодійного фонду «Карітас».

Як розповідають у благодійному фонді, близько двох років минуло від часу зародження ідеї до її реалізації. Кошти на спорудження майданчика жертвувати не тільки хмельничани та мешканці області, а й інших регіонів країни. Волонтерський лідерський рух, який займався збором грошей, акумулював понад 900 тисяч гривень. Також вдалось виграти грант Львівської освітньої фундації на 100 тисяч гривень. Окрім цього, багато громадян долучались не лише фінансовою допомогою, а й працею і матеріалами.

Таким чином з'явився ігровий комплекс із канатним ігровим тунелем, гойдалка «Мама і дитина», гойдалка «Гніздо», гойдалки з люлькою для дитини на візку, розвивальні конструкції та інше. Спорудження усіх елементів завершене, на черзі лише озеленення території та огородження її. Користуватись територією зможуть усі охочі діти безкоштовно.