Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики. Спортивні майданчики. Хмельницьк

25.09.2019. У Хмельницькому цьогоріч встановлено 53 нових дитячих і спортивних майданчики

У Хмельницькому завершують цьогорічні роботи капітальний ремонт дитячих і спортивних майданчиків. У дворах житлових будинків різних мікрорайонів міста влаштовують нові місця для дитячого дозвілля та занять спортом.

Яскраві дитячі майданчики, на яких барвисті гірки, гойдалки, балансири, пісочниці уже встигли оцінити наймолодші хмельничани. Першим у 2019 році новий дитячий майданчик з’явився на подвір’ї будинку №11 на вулиці Хотовицького. Вслід за ним для малечі встановили нові ігрові майданчики на прибудинкових територіях за адресами: вул. Молодіжна, 5; вул. Зарічанська, 36/3. Нові дитячі гойдалки та гірки також тішать дітлахів біля житлового будинку на вул. Бандери, 20/1. Також облаштовано дитячі майданчики на вулицях Майборського, 4, Подільській, 9/1 і 38, Тернопільській, 22, 34 і 36. У вересні – на Лікарняній, 1, Гагаріна, 13, проспекті Миру, 62/4, вул. Козацькій, 60. Завершуються роботи з капітального ремонту дитячого майданчика на вул. Кам’янецькій, 65

Ремонтні бригади виконали роботи із капітального ремонту дитячих майданчиків у дворах будинків № 11/2 на вул. Хотовицького, №1 на вул. Володимирській, № 47/2 на Львівському шосе та інших.

Перший цьогорічний спортивний майданчик для дітей та дорослих з тренажерами та спортивним комплексом для фізичних вправ з'явився на прибудинковій території будинків №№56/1 і 56/2 на вул. Козацькій. Тут також встановили гірку для наймолодших мешканців будинків.

Також завершено роботи із спорудження спортивного майданчика у подвір'ї будинку №52 на вулиці Зарічанській. Нове спортивне обладнання цьогоріч встановлено у дворах будинків №2 на вул. Курчатова, № 8/2 на вулиці Інститутській та № 14 на вулиці Довженка.

«Робота із облаштування майданчиків для дитячих ігор та занять спортом продовжується. Загалом впродовж 2019 року встановлено 48 нових дитячих майданчиків, на 1 майданчик виготовляється проєкт, роботи з його ремонту будуть виконані в 2020 році. Встановлено 5 спортивних майданчиків та виготовляються проєкти ще на 2 майданчики, роботи також будуть завершуватися наступного року, - зазначила начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління житлово-комунального господарства Ганна Рихлицька. - На встановлення дитячих та спортивних майданчиків з бюджету міста спрямовано 4,3 млн гривень, з яких 3,8 млн гривень вже освоєно».