Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивний ігровий майданчик Луцьк

23.09.2019. У Луцьку облаштують новий спортивний ігровий майданчик

У Луцьку на вулиці Глушець хочуть облаштувати спортивний ігровий майданчик із штучним покриттям та площами для чотирьох видів ігрового спорту.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 23 вересня.

Як пояснив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик, Луцька міська рада має змогу отримати субвенцію від держави «50 на 50» для облаштування спортивного ігрового майданчика на вулиці Глушець.

«У Луцьку на вулиці Глушець – єдиний майданчик, що відповідає вимогам, передбаченим в постанові. Для того щоб отримати субвенцію, ми маємо по КВЕДу перевести необхідні кошти через сесію. Лише в такому разі ми зможемо отримати співфінансування «50 на 50», – зазначив Олексій Веремійчик.

Він наголосив, що усього на території міста є близько семи територій, на яких планують облаштувати подібні спортивні майданчики.

«Ці списки уже затверджені міською радою», – додав посадовець.

Площа спортивного майданчику на вулиці Глушець становитиме 40 на 30 метрів. На облаштування планують виділити 600 тисяч гривень