Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі та спортивні майданчики Черкаська область

Довгострокова програма зі встановлення дитячих та спортивних майданчиків Геннадія Бобова діє вже доволі давно. Завдяки їй облаштовано 9 об’єктів у різних населених пунктах округу – три в Корсуні-Шевченківському та по одному – в Деренковці, Вільшані, Вербівці, Шполі, Матусові, Здобутку.

До кінця літа міста та села отримають іще 15 дитячих майданчиків. Їх встановлять у всіх районах округу. У Корсунь-Шевченківському районі дитячі майданчики отримають Стеблів, Селище, Драбівка; в Городищенському – Городище (ДНЗ «Веселка»), Орловець, В’язівок; у Шполянському – Васильків, Топильна, Лозоватка; в Катеринопільському – Катеринопіль (стадіон «Колос») та Єрки; у Канівському – Мартинівка; в Тальнівському – Майданецьке; в Лисянському – Почапинці та Шестеринці.

Цей список може розширитися. Кабінет міністрів має виділити кошти за державними субвенціями. Торік Геннадій Бобов закладав у ці програми фінансування будівництва трьох дитячих майданчиків у селах округу. На часі – остаточне рішення Уряду з цього приводу.

«Як і обіцяв, я приділяю багато уваги благоустрою населених пунктів. Якісне та безпечне дозвілля дітей – це вкрай важлива передумова для розвитку міста чи села. Сподіваюся, що дитячі майданчики сподобаються малечі», – говорить народний депутат Геннадій Бобов.

Дитячі майданчики, Черкаси, Черкаська область, дитячі спортивні майданчики, дитячі гірки, каруселі, дитячі гойдалки, вуличні тренажери