Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Вуличні тренажери Жашків, Черкаська область

Днями на подвір'ї міської школи № 5 відбулося відкриття нового спортивного майданчика . Вуличний тренажерний комплекс на території навчального закладу встановлено Жашківською міською радою.

Розуміючи, наскільки заняття спортом корисні для дітей, враховуючи бажання батьків, щоб діти були здоровими та фізично розвиненими, представники місцевого самоврядування на чолі з головою громади Ігорем Цибровським, всіляко сприяють розвитку матеріально-технічної бази для спортивної діяльності у громаді. З метою залучення підростаючого покоління до занять фізичною культурою, в Жашківській громаді проводяться різноманітні спортивні заходи, змагання, виділяються кошти на ремонт спортивних зал, придбання спортінвентарю, тощо. Так днями Жашківською міськрадою на території ЗЗСО І-ІІІ ст. було встановлено сучасний спортивно-тренажерний майданчик , що стало неабиякою подією для всієї шкільної родини.

Наразі вуличні тренажери встановлюються у міській школі №2, а в спеціалізованій школі №1 - розпочато облаштування футбольного поля із штучним покриттям. Тож невдовзі осередків спортивного дозвілля стане на порядок більше