Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики, Чернівці

12.11.2018. 24 дитячих майданчики встановлять у різних районах Чернівців

Один із них буде пристосований для дітей із обмеженими можливостями
24 дитячих майданчики у різних районах незабаром встановлять у Чернівцях . Про це на своїй сторінці у суспільній мережі facebook повідомив депутат міської ради Василь Максимюк.

«Ми зібралися з депутатами фракції БПП «Солідарність» і вирішили допомогти у вирішенні цієї проблеми, встановивши з врахуванням побажань городян відразу 24 майданчики в різних районах міста. Враховуючи, що зайвих коштів у бюджеті міста немає, звернулися до народного депутата України Владислава Севрюкова. Він оперативно посприяв нам, на його прохання Уряд держави виділив 2,1 мільйона гривень на ці потреби, а також на закупівлю медичного обладнання, шкільного інвентаря, механізмів для комунальних підприємств Чернівців», ідеться у дописі.

Наразі підприємство, яке виграло тендер, привезло в місто 8 дитячих майданчиків з 24. Чотири з них уже встановили – на Хотинській, 49, 6-му провулку Лукіяновича, Комарова, 23-25 та Полєтаєва, 25.

Ще чотири з’являться за адресами: вулиця Чорнівська (Садгора), Щербанюка, 45, Чехова, 8 та Головна, 218.

«На черзі решта майданчиків, в тому числі один з них плануємо передбачити для діток з обмеженими можливостями руху. Про конкретні адреси нових майданчиків та терміни їх встановлення ми обов’язково повідомимо громаду.

Кошти державного бюджету на ці потреби поступили практично в повному обсязі на казначейські рахунки міста. Розпорядником цих коштів є департамент житлово-комунального господарства міської ради», – написав Василь Максимюк.