Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики в м. Кременчуці

12.03.2019. Майданчики планують звести у різних районах міста.

Проект рішення міськвиконкому «Про делегування комунальному виробничому підприємству «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва» функцій замовника з проектування та влаштування елементів благоустрою (дитячих та спортивних майданчиків) в м. Кременчуці» оприлюднено на сайті Кременчуцької міської ради.

Згідно з вищеназваним проектом рішення, на засіданні міськвиконкому пропонуватимуть: делегувати комунальному виробничому підприємству «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва» функції замовника з проектування та влаштування елементів благоустрою (дитячих та спортивних майданчиків) в м. Кременчуці по наступним об’єктам:

«Влаштування (нове будівництво) елементів благоустрою (дитячого та спортивного майданчиків) в районі житлових будинків №78/19 по проспекту Лесі Українки та № 17 по вул. Героїв Крут в м. Кременчуці»;

«Влаштування (нове будівництво) елементів благоустрою (дитячого майданчику) в районі житлових будинків № 10 та № 12 по пров. Гвардійському в м. Кременчуці».

«Влаштування (нове будівництво) елементів благоустрою (дитячого та спортивного майданчиків) в районі житлового будинку № 68 по вул. Європейській в м. Кременчуці».