Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий майданчик у Виноградові

p /> /> 18.06.2018. У Виноградові відкрили дитячий майданчик «Час іде»

Учора в місті Виноградів на вулиці Заводській відбулося відкриття дитячого спортивного майданчику «Час іде». Розпочав урочисту частину мер міста Степан Бочкай, який привітав присутніх із відкриттям та побажав дітям радісних емоцій під час гри на майданчику.Також паном Бочкаєм було відзначено грамотами Виноградівської міської ради людей за активну участь у створенні місця для дозвілля дітей.Згодом виступив депутат міської ради Олександр Товт, що був організатором всієї роботи.

Після цього Степан Бочкай та Олександр Товтперерізаличервонустрічку, а священникМирослав Сипко освятив територію. На малечу чекали різноманітні конкурси, солодощі, аквагрим,розважальна програма із героями мультфільму «Тролі» та цікаве проведення часу на гойдалках, гірках і тренажерах.

Як розповів Олександр Товт, майданчик відкрито за сприяння міської ради та небайдужих громадян. Батьки кожного дня ввечері збиралися для того, щоб облаштувати територію для дітей. А так, як у той час скоро темніло, то кожен старався швидко працювати, бо «час іде». Від цього і пішла символічна назва спортивного дитячого майданчика.