Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики Канів

21.03.17. На критичне звернення громадян, розташоване на сайті (kaniv.net), в якому порушувались питання, зокрема, про дитячі та ігрові майданчики в місті Канів, повідомляємо що дозвіл на демонтаж малих архітектурних форм, які знаходяться на території адмінприміщення по вул. Шевченка, 49 (з боку будинку Шевченка, 47) не надавався.

Як повідомили у відділі освіти, мова йшла про іншу споруду. Сталося непорозуміння. Разом з тим працівниками відділу освіти проводиться прибирання території, де проводять вільний час діти із зазначеного будинку, фарбуються форми, скошується трава, доглядаються клумби, насаджуються дерева.

Окрім того, спільними зусиллями влади та інвесторів за останніх півтора року в Каневі було відновлено та встановлено 9 дитячих майданчиків на загальну суму понад 400 тис. грн.

Так, за рахунок коштів з «Депутатського фонду» на суму близько 250 тис.грн. було облаштовано дитмайданчики по вул. Героїв Дніпра, 45, в районі вул. Пушкіна, вул. Кобилянської, вул. 206-ї дивізії, 10, вул. Енергетиків, 139/1, вул. О.Кошового, 6, вул. Г.Дніпра, 7 і спортивний майданчик по вул. Енергетиків, 200.

За кошти інвестора на суму близько 170 тис. грн. було облаштовано дитячий майданчик за адресою вул. Маршала Рибалка, 2.

Відповідна робота буде продовжуватись і надалі.