Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Спортивний та дитячий майданчики|Херсон

У Комишанській школі встановили спортивний та дитячий майданчики

У Комишанській загальноосвітній школі №26 встановили спортивний та дитячий майданчики. На це із міського бюджету було виділено 124 тис.грн.

Тепер на подвір'ї школи є 9 тренажерів: для сідничних і бічних поперекових м’язів, для м’язів черевного пресу, 2 "Орбітреки", "Повітряний хід", "Перекладина", "Жим горизонтальний" та ін.

Приймали подарунок члени учнівського самоврядування від керівництва місцевого самоврядування під час урочистого відкриття.

Коли школярі виступають із такими проханнями, як встановлення спортивних майданчиків, це означає, що ви прагнете бути здоровими, сильними, успішними громадянами нашої країни. Дякуємо вам за те, що ви такі в нас є. Ми завжди будемо вас чути і допомагати вам", - відзначив міський голова Володимир Миколаєнко.

На задньому подвір'ї школи встановили майданчик для наймолодших школярів - гірки, гойдалки та ін.

За словами міського голови, до кінця року на фінальний етап має вийти будівництво другого корпусу ЗОШ №26. Оскільки школа перевантажена і учні зараз навчаються у три зміни, вирішено було профінансувати із міського бюджету зведення додаткової будівлі.