Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики Олександрія, Кіровоградська область

06.10.2017 Три нові дитячі майданчики з'явилися в Олександрії

Юні жителі Олександрії отримали три нові дитячі майданчики, де зможуть проводити свій вільний час. Нове обладнання вже встигли випробувати.

Про це повідомляється на сторінці міської організації партії "Солідарність" сьогодні, 6 жовтня.

В Олександрії з'явилися три нові дитячі майданчики, які вже стали улюбленим місцем відпочинку для малечі. Новостворені куточки для проведення дитячого дозвілля нещодавно встановили по пр. Соборному, 47 та по вул. 6-го Грудня, 135 та 148.

Із проханням щодо встановлення дитячого майданчику до депутата Олександрійської міської ради Андрія Коломійцева звернулися батьки та мешканці багатоповерхівок, у дворі яких вже десятки років взагалі відсутнє будь-яке ігрове обладнання для малечі.

"Ви ж бачите, скільки у нас у дворі малечі. Діти в захваті, адже до цього доводилося йти в інші двори на гойдалки, що розташовані далеко від нашого будинку. Сьогодні ж, дякуючи нашому депутату, ми нарешті можемо не хвилюватися за дозвілля діток", - прокоментувала подію жителька гуртожитку по вулиці 6-го Грудня, 148.

Нове обладнання для дитячого майданчика вже встигли випробувати й малюки Байдаківського мікрорайону. Не дивлячись на те, що дитячий майданчик по вулиці Андрія Демченка частково вже був встановлений, проте найпопулярніших серед малечі елементів майданчика – гойдалки та гірки, не було.