Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі майданчики Кременчука, в Полтавській області

17.01.2017. Три дитячі майданчики обіцяють мешканцям приватного сектору Кременчука

На Ревівці, у Великій Кохнівці та на Петрівці з'являться цього року дитячі майданчики завдяки активності тамтешніх мешканців.

Завдяки активності та наполегливості кременчужан, що проживають у віддалених мікрорайонах із приватною забудовою, й до них нарешті добереться цивілізація. Зокрема, мерія обіцяє цього року встановити три дитячі майданчики у Великій Кохнівці, на Петрівці (район колісного заводу), а також на Ревівці.

Річ у тому, що дитячих майдачиків та місць для дозвілля малечі добивалися кременчужани в рамках першого старту "Громадського бюджету" - програми, яка передбачала фінансування об'єктів інфраструктури, які повинні були прикрасити вулиці міста якимись оригінальними архітектурними чи природничими шедеврами.

На жаль, у нас серед проектів, поданих самими кременчужанами, переважали не новації, а речі першої необхідності - освітлення вулиць, спортивні та дитячі майданчики.

В останній день голосування за "Громадський бюджет", як відомо, розгорілася настільки запекла боротьба, що на три години сайт мерій піддали хакерським атакам.

Тож активісти, які відстоювали свої проекти, навіть обіцяли судитися з чиновниками мерії, сумніваючись у відсутності зовнішнього впливу на остаточні результати "Громадського бюджету". Аби уникнути скандалу, мер пообіцяв, що, окрім проектів-переможців, виконком знайде гроші ще на кілька майданчиків для малечі.

Адже, як відомо, місто має окремі програми зі встановлення дитячих майданчиків та освітлення вулиць, на які щорічно виділяються гроші УЖКГ. Однак якщо ліхтарі ще хоч іноді доходили до приватних осель, то дитячі майданчики з'являться у цих віддалених мікрорайонах уперше.

Детские площадки, игровые комплексы, детский городок, качели, качалка-балансир, качалка на пружине, детские горки, спортивные площадки, уличные тренажеры, спортивные комплексы, Кременчуг, Полтавская область, Украина