Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі ігрові майданчики|Облаштування спортивних майданчиків|Львів|Львівська область

Дитячі ігрові майданчики|Облаштування спортивних майданчиків|Львів|Львівська область

19.01.16. У бюджеті Львівщини виділили рекордних 16 млн грн на дитячі майданчики

У 2015 році у селах Львівщини облаштували 20 дитячих ігрових майданчиків. На це були передбачені кошти в обласному бюджеті в сумі 500 тисяч гривень. В обласному бюджеті на 2016 рік передбачена рекордна сума на облаштування спортивних майданчиків – 16 млн грн.

Про це повідомив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода під час звіту про проведену роботу у 2015 році і перспективні плани на 2016 рік, – передає прес-служба ЛОДА.

«Також у межах реалізації обласної цільової програми «Спортивний майданчик» на 2011-2016 роки» у співфінансуванні з місцевими бюджетами вдалося встановити ще три сучасні спортивні майданчики з синтетичним покриттям у містах Яворові, Бродах та Рудках. Крім того, за кошти мікропроекту МОН України та місцевого бюджету облаштували спортивний майданчик в селі Київець, за рахунок сільського та районного бюджетів – у селі Держів Миколаївського району та завдяки спонсорам – у селі Солонка Пустомитівського району», – зазначив Майборода.

Також в області встановили 11 дитячих ігрових майданчиків за рахунок державної субвенції.

Нагадаємо, що в обласному бюджеті на 2016 рік передбачена рекордна сума на облаштування сучасних спортивних майданчиків в розмірі 16 мільйонів гривень. За ці кошти заплановано встановити 20 спортивних майданчиків зі синтетичним покриттям розміром 42х22м, а також 40 – з тренажерним обладнанням.

Детячі майданчики, ігрові комплекси, дитячі містечка, гойдалки, качалка-балансир, качалка на пружині, дитячі гірки, каруселі, спортивні майданчики