Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі ігрові майданчики у Вінниці

У 2015 році у Вінниці планують встановити шість багатофункціональних дитячих і спортивних майданчиків та ще десять дитячих майданчиків на прибудинкових територіях і територіях приватної забудови, де мешканці беруть участь у співфінансуванні будівництва. Остаточна кількість майданчиків залежатиме від активності мешканців щодо дольової участі та від стабільності цін на обладнання дитячих майданчиків.

Загалом, на встановлення дитячих та спортивних майданчиків міським бюджетом передбачено 3,9 млн грн. Роботи розпочнуться за сприятливих погодних умов. Першими в планах - дитячий та спортивний майданчики по вулиці Стеценка та спортивний майданчик по вулиці Фрунзе. Попередньо їх планується встановити вже у ІІ кварталі 2015 р.

Вінничани полюбили проводити сімейне дозвілля у багатофункціональних комплексах, які поєднують у собі ігровий та спортивно-тренажерний майданчики. Такі встановлюються у місті вже п’ятий рік поспіль. Наразі у Вінниці їх вже 23. У планах на 2015 рік - встановлення шести таких комплексів.

За словами директора департаменту міського господарства Григорія Пурдика, в цьому році сучасним спортивним майданчиком буде обладнано двір по вулиці Фрунзе, 65, 71, дитячий майданчик буде влаштовано на території школи № 23 по проспекту Космонавтів, де в минулому році було влаштовано спортивний майданчик, багатофункціональні дитячий і спортивний майданчики з’являться на прибудинковій території по вулиці Стеценка, 44. Також мультикомплекси будуть влаштовані по вулиці Тимощука – навпроти будинку 1, на території біля будинків по проспекту Космонавтів, 8,10,12 та на території школи №31 по вулиці П.Морозова.