Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячі Ігрові майданчики, Київ

23/0715. В Святошинському районі встановлено девять нових дитячих майданчиків

Дев’ять нових сучасних дитячих майданчиків з’явилося у Святошинському районі завдяки ініціативі та сприянню депутатів Київради з фракції «УДАР-«Солідарність» Вікторії Мухи і Наталії Чумакової та підтримці Святошинської РДА. На черзі — відкриття ще двох, інформує прес-служба партії партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка».

З початку літа ігрові комплекси встановлено у подвір’ях за такими адресами: вул. Бахмацька, 10; Підлісна, 5/21; Бударіна, 5; Уборевича, 15; Булаховського, 30-б; Ушакова, 10; Чорнобильська, 21; Клавдієвська, 32/4 та Котельникова, 87. З нагоди відкриття для малюків організували святкові заходи. Розважали дітей справжні пірати, які лише після обіцянки бути слухняними та гарно поводитися залишали майданчики дітворі. Маленьким модницям та модникам майстри нанесли аквагрим. Ну і, звісно, не обійшлося без традиційних повітряних кульок та мильних бульбашок.

Найближчим часом у Святошинському районі з’явиться ще два нових дитячих майданчики у подвір’ях на вулицях Перемоги, 144 та Туполєва, 15-а. Чекайте на яскраві відкриття! Депутати Київради фракції «Удар-Солідарність» планують за кілька років облаштувати більшість подвір’їв сучасними ігровими комплексами.

«Тільки від нас залежить, у яких умовах зростатимуть та виховуватимуться наші діти, в якій країні вони будуть жити. Встановлення нових майданчиків має стати доброю традицією у Святошино. Ми на цьому не зупиняємося і продовжуємо нашу роботу, наразі шукаємо можливості для достойного облаштування зон відпочинку для дітей за іншими адресами. За кілька найближчих років прагнемо облаштувати більшість дворів Святошинського району сучасними ігровими комплексами. Сподіваюся, майданчики щодня даруватимуть радість та сміх нашим дітям. Адже дитячі посмішки — найкращий подарунок для нас, дорослих», — зазначила депутат Київради Вікторія Муха.