Наши товары

О нас


Видеогалерея

Полезно знать

Статьи

Дитячі майданчики

Дитячий спортивний майданчик|Львів

Дитячий спортивний майданчик|Львів

29 серпня 2015 року у Львові на вулиці Кульпарківській з'явився дитячий спортивний майданчик, на місці якого житлова компанія планувала збудувати багатоповерхівку.

Чи не вперше львів'яни змогли відстояти перед забудовником своє право на прибудинкову територію, ба більше, тепер їхні діти мають місце для гри у футбол, волейбол та настільний теніс, повідомляє прес-служба депутата.

«Ще декілька місяців тому на цьому крихітному клаптику землі горе-забудовники хотіли звести багатоповерховий будинок замість дитячого майданчика. Проте мешканці мікрорайону категорично виступили проти забудови. Ми провели громадські слухання з містянами та скерували запит до Львівської міськради, щоб цю ділянку остаточно внесли до переліку дитячих спортивних майданчиків. Нам удалося відстояти позицію людей, і тепер тут новий спортивний майданчик для гри у футбол, волейбол та теніс. Сьогодні ми «заклали першу цеглину» до впорядкування цього місця та відстояли право громади на прибудинкову територію», – розповів Андріян Гутник.